Ga naar hoofdinhoud

Ik heb mijn opleiding tot Yogadocent bij het Yoga-instituut Scheveningen (Truus Boulogne) in 1984 afgerond.
Om mijn deskundigheid als docent op peil te houden en om geïnspireerd te blijven volg ik sinds de afronding van mijn opleiding tot docent jaarlijks bijscholingen. Binnen de Vereniging Yogadocenten heb ik in de afgelopen jaren diverse functies vervuld.

Het zoeken naar de verbinding tussen de verschillende Yogavormen en andere mystieke tradities om deze praktisch toepasbaar te maken in de huidige tijd is een belangrijke drijfveer voor mij. Regelmatig publiceer ik artikelen over dit thema in het Tijdschrift voor Yoga.

Daarnaast vorm ik met enkele collega-docenten een Yogastudiegroep. Regelmatig geven we elkaar les en bespreken we de theoretische achtergronden van Yoga om zo onze professionaliteit verder te vergroten.
O.a. samen met Ria Heuvelman en later met Trude Matla heb ik een aantal bijscholingen voor Yogadocenten gegeven.
Tevens ben ik als (gast)docent verbonden aan Yoga Roots Parkstad, een opleidingsinstituut in Voerendaal (Limburg).

Naast Yogaleraar ben ik werkzaam geweest in de psychiatrie en de verstandelijk gehandicaptenzorg.
Tegenwoordig ben ik, naast Yogadocent, tevens als docent verbonden aan de opleiding Maatschappelijke Zorg, een MBO opleiding die mensen opleidt om cliënten te begeleiden bij het dagelijkse leven. Het gaat hierbij om ouderen, mensen met een psychiatrische- of een verstandelijke beperking, tienermoeders. asielzoekers enzovoorts. In die hoedanigheid houd ik me voornamelijk bezig met de examinering,

Volg ons:

Back To Top